Posibile cerinte sistem Fifa 09

Publicat: 07 Septembrie 2008 de catre Dumbrava Daniel

Dupa cum ne-a anuntat un utilizator de pe forum, se pare ca pe site-ul Electronic Arts Italia a fost publicata o pagina cu unele informatii legate de Fifa 09. Printre aceste informatii s-au strecurat si cateva date legate de cerintele de sistem Fifa 09.

fifa09italia

Se pare ca Fifa 09 va avea nevoie de 512Mb Ram pentru Windows XP si 1Gb Ram pentru Windows Vista. Pe langa aceasta se mai mentioneaza ca jocul are nevoie de 6Gb spatiu pe hard-disk si o placa audio compatibila cu Direct X 9.0c. Nu este mentionat nimic legat de procesor sau placa video, de asemenea este posibil ca aceste cerinte sa nu fie cele finale pentru Fifa 09.

Un lucru este sigur, vineri este data oficiala la care va fi lansat demo-ul jocului, pana atunci nu ne mai raman decat 5 zile de asteptare, clipa in care vom afla cu exactitate de ce avem nevoie pentru a rula Fifa 09 pe PC in conditii optime.

Articole similare

Cerinte de Sistem Fifa 10 PC

EA Sports, citati de revista germana PC Games, au anuntat cerintele de sistem minime si recomandate pentru...

Verifica-ti sistemul pentru Fifa 11 PC

Cerinte sistem Fifa 12

Sondaj: Cerinte sistem Fifa

Primele imagini din FIFA Manager 10

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile