Prezentarea Fifa 11 PC de la Gamescom

Publicat: 01 Septembrie 2010 de catre Dumbrava Daniel

jarvispcgamescom11Chiar daca prezentarea Fifa 11 PC este destul de veche, din ultimele zile ale Gamescom 2010, iar cadrul in care a fost luat acest interviu nu este unul tocmai oficial, am decis sa publicam acest interviu cu Ian Jarvis, producatorul Fifa 11 PC, deoarece informatiile despre versiunea PC a jocului intarzie sa apara. In cazul in care doriti totusi sa aflati mai multe despre Fifa 11 PC, este suficient sa cititi articolele de anul trecut referitoare la Fifa 10 NG.

 

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile