Primul trailer Fifa 11 NG

Publicat: 17 August 2010 de catre Dumbrava Daniel

fifa11trailerIn urma cu cateva clipe a fost lansat primul trailer Fifa 11. Acesta este dedicat versiunii pentru console a Fifa 11 (Xbox 360 si Playstation 3) si ne prezinta o parte din noile imbunatatiri si caracteristici ale jocului: Pro Passing, Personality+, modul Be a Goalkeeper, 11 vs 11 Online Team Play, Real AI: CPU Skill Moves, 360 Degree Fight for Possession si Multiplayer User Controlled Celebrations.


Primul trailer Fifa 11

In cazul in care aveti probleme cu vizualizarea trailerului, puteti sa-l vedeti pe pagina de Facebook a celor de la EA.

Conferinta EA Sports de la Gamescon

In aceste clipe se desfasoara si conferinta celor de la EA la Gamescon. Puteti sa urmariti imagini live la urmatoarea adresa: Press Conference EA @ GAMESCOM 2010.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile