Pro Evolution Soccer 2011 - Partea II

Publicat: 08 Mai 2010 de catre Calin Tamas

pes2011Zilele trecute am publicat un articol care prezenta sumar unele dintre imbunatatirile aduse urmatorului joc al seriei Pro Evolution Soccer. In acel articol am omis anumite detalii anuntate de Konami, cum ar fi:

Estetica: PES 2010 a avut cea mai realista grafica dintre toate simulatoarele fotbalistice. PES 2011 va aduce noi imbunatatiri, cum ar fi expresia fetei mult mai naturala si peste 1000 de animatii facute de la zero, in cele 100 de ore de "motion-capture". Fiecare aspect al miscarii a fost refacut, de la aruncari de la margine, pana la intrari prin alunecare si contactele intre jucatori.

Tactici și strategii: Numărul mare de opțiuni prin care jucătorul își poate pune în practică propria strategie a transformat PES intr-un simulator extrem de flexibil. Echipa PES Productions a implementat pentru PES 2011 sistemul “Drag and Drop”, care poate fi folosit în fiecare aspect al managementului echipei, nu numai la modificări de formație și schimbări de jucători.

Fente: Până acum jocul a oferit o gamă destul de restransă de fente și scheme, dar odată cu PES 2011 acestea vor deveni mai accesibile ca niciodată, putând fi rapid executate cu stick-ul drept al gamepad-ului.

Master League Online: Modul de joc Master League va oferi oportunități noi jucătorilor, odată cu mutarea acestuia în zona online. Astfel, managerii se vor putea “duela” în timp real pentru a transfera un jucator, astfel încât dificultatea întocmirii unei echipe puternice va crește vizibil.

PES 2011 va conține și multe alte îmbunătățiri mai mult sau mai puțin interesante, cum ar fi un nou unghi din care va putea fi văzut meciul, arbitrii și portarii imbunătățiți considerabil, și introducerea unui nou comentariu, care sperăm să ofere mai putina repetitivitate in timpul jocului. Dacă producatorii se vor ține de cuvânt și vor aduce cu adevărat aceste îmbunătățiri jocului (in special schimbările la capitolul gameplay) PES are toate șansele să mai urce câteva trepte în lupta cu rivalul de la EASports.

În plus, pe lângă competițiile UEFA Champions League și Europa League, PES 2011 va mai conține și Copa Libertadores, astfel că numărul echipelor licențiate va crește considerabil.

“Acesta este doar vârful iceberg-ului” a declarat Jon Murphy. “Avem multe alte anunțuri semnificative de făcut , legate de modurile de joc și de gameplay. Primele secvențe din joc prezintă foarte bine noile animații și libertatea prezentă în joc, acestea fiind elementele care constituie punctul central al produsului. Suntem încrezători că PES 2011 va surprinde și extazia totodată fanii. Ei vor trebui sa reînvețe să joace, deoarece va fi un sistem complet diferit.” a concluzionat Murphy.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile