Reclama Fifa 11

Publicat: 16 Septembrie 2010 de catre Dumbrava Daniel

reclamafifaLa fel ca si in urma cu un an, EA Sports se pregateste de lansarea noului joc din seria Fifa pregatind o reclama cu unii dintre cei mai cunoscuti jucatori de fotbal din lume. Daca anul trecut reclama a fost difuzata pentru prima data in pauza meciului dintre Manchester United si Manchester City, in acest an reclama a fost lansata in exclusivitate pe Facebook, urmand sa fie prezenta si la TV in pauza unui alt meci important din Anglia, Manchester United - Liverpool.

Clipul in care apar Rooney, Kaka, Ozil, Benzema, Cech, Iniesta si Chiellini poate fi urmarit pe pagina de Facebook a EA Sports Fifa.

Playstation 3 Slim

Articole similare

Reclama de 4 minute pentru Fifa 09

Pe Sweetpatch am putut vedea astazi in premiera reclama Fifa 09 lansata cu prilejul meciului dintre Chelsea...

Prima reclama TV Fifa 12

Reclama Fifa 10

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile