RLSP 2009 Teaser: CFR Cluj

Publicat: 02 Noiembrie 2008 de catre Dumbrava Daniel

Stiu ca toata lumea asteapta cu nerabdare RLSP 2009, sau cel putin vesti legate de RLSP 2009, de aceea ne-am gandit sa va aratam un film de prezentare a unui meci dintre CFR Cluj - Unirea Urziceni, avand in vedere ca au jucat in aceasta saptamana, ocazie cu care puteti sa vedeti si stadionul renovat al CFR Cluj.

Puteti sa vedeti filmul si pe Youtube.

Cat de curand speram sa va prezentam mai multe imagini din viitorul patch, acest film fiind o prezentare a noului stadion al CFR Cluj. Pe langa stadionul Constantin Radulescu, o serie de alte stadioane vor fi refacute sau updatate pentru a va oferi o experienta cat mai reala.

Articole similare

Teaser Site Fifa 10

EA Sports au lansat recent un teaser site pentru jocul Fifa 10. Acesta conține o numărătoare inversă...

Lista stadioanelor din RLSP 2010 v2

Add-on fete pentru RLSP 2010

CFR Cluj va fi in PES 2009

Detalii RLSP 2009 v2

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile