S-a lansat FIFA Manager 10

Publicat: 31 Octombrie 2009 de catre Toni Gherghe

Ieri a fost lansat in Europa FIFA Manager 10, care aduce nou in acest an un modul de joc online disponibil pentru maxim 8 jucatori. De asemenea, au fost introduse diverse obiecte de asezat pe birou, unele disponibile, altele asteptand sa le deblocati voi pe parcursul carierei.

Un nou modul de joc 3d, care va va incanta, mai ales daca va veti instala primul Update disponibil prin EA Downloader dar si offline. Stadioanele vor putea fi extinse printr-un editor mai simplu, fara sa fiti nevoiti sa va complicati cu fiecare element in parte.

Liga 1 din Romania este si ea reprezentata in joc, cu jucatori reali, dar fara numele reale ale echipelor sau stadioanelor, din motive ce tin strict de licenta. Fata de anii  trecuti, anul acesta vom avea in joc si Liga a II-a cu cele doua serii (Est si Vest) in joc, dar, din motive de licenta, fara jucatori reali.

Mai jos puteti descarca primul Update disponibil pentru FIFA Manager 10.

http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/Manager%2010%20Update%201.exe

Spor la joc!

Articole similare

Nou site pentru Fifa Manager

Avand in vedere ca nu a mai ramas mult pana cand Fifa Manager 10 va fi lansat...

Patch 1.01 pentru Fifa 11 PC

Detalii Fifa Manager 09

Fifa 10 pe scurt

FIFA Manager 10 DEMO

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile