Sesiune de intrebari si raspunsuri cu David Rutter

Publicat: 09 Iunie 2011 de catre Dumbrava Daniel

rutterqa12Odata cu inceperea E3 2011, au inceput sa apara si primele informatii oficiale in legatura cu urmatorul joc din seria Fifa. Asa cum ne-am obisnuit si in anii trecuti, producatorul jocului, David Rutter a raspuns la o serie de intrebari legate de Fifa 12, intrebari puse chiar de fanii jocului pe pagina de Facebook EA Sports sau pe forumurile oficiale. Asadar, pentru a afla mai multe despre gameplay, grafica, EA Sports Football Club si cererile fanilor pentru Fifa 12, urmariti filmul din articol.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile