Set de poze Fifa 11 PC

Publicat: 07 Septembrie 2010 de catre Dumbrava Daniel

fifa11_pc_seriea_1Cei de la Multiplayer.it au postat in aceasta seara un nou set de poze Fifa 11 PC. Aceste poze se pare ca au fost facute in timpul Gamescom si sunt din versiunea full a Fifa 11, nu din versiunea demo. Dupa cum se poate vedea, aceste imagini sunt luate direct din joc, nefiind retusate, la fel ca pozele de prezentare publicate de catre EA Sports pana acum. Este posibil ca imaginile sa fie facute pe un PC cu o configuratie mai slaba, avand in vedere ca grafica.

Nu trebuie uitat ca aceste imagini nu sunt din versiunea finala a jocului si nici nu se stie pe ce configuratie au fost facute, urmand sa vedem si sa aflam mai multe detalii despre Fifa 11 PC odata cu aparitia demo-ului, pe 16 septembrie.

Chiar daca in unele imagini pot fi vazute butoane de control pentru XBox 360 sau Playstation 3, acestea sunt imagini din Fifa 11 PC.

fifa11_pc_seriea_10 fifa11_pc_seriea_9 fifa11_pc_seriea_8

fifa11_pc_seriea_7 fifa11_pc_seriea_6 fifa11_pc_seriea_5

fifa11_pc_seriea_4 fifa11_pc_seriea_3 fifa11_pc_seriea_2

fifa11_pc_seriea_1

Gamepad SpeedlinkGamepad Genius GrandiasGamepad Serioux

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile