Site-ul oficial Fifa 10 a fost lansat

Publicat: 05 Iunie 2009 de catre Sirius

fifa_10_newA expirat în fine și numărătoarea inversă de pe site-ul oficial al următorului joc din seria Fifa. Odată cu aceasta, cea mai importantă adiție a fost...o altă numărătoare inversă, ce acum trimite către data de 19 august.

Speculațiile nu au întârziat să apară și multă lume deja speră că atunci vom avea parte de un demo al jocului, dacă nu cumva chiar o lansare a jocului complet. Pe de altă parte, Fifa Soccer Blog a realizat un scurt sumar al informațiilor apărute pe forumul oficial legate de această dată, iar lucrurile sunt destul de confuze. Un moderator a afirmat că numărătoarea inversă indică doar faptul că Fifa 10 își va face apariția la evenimentul Gamescon, unde producătorii de jocuri își prezintă viitoarele proiecte. Alții susțin că pe site-ul din Mexic al Fifa 10 ar fi apărut ideea că și un demo va fi lansat în acea zi.

Până la o declarație oficială din partea producătorilor puteți totuși beneficia de cele câteva poze noi plus informații ce au fost adăugate pe același site oficial al Fifa 10, cu mențiunea că noutățile privesc deocamdată doar versiunile PS3 și Xbox360.

Te-ai saturat de acelasi joc PC Fifa an de an? Treci pe gamingul next-gen: Promotie Xbox 360 + 2 jocuri

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile