Update: Skizzo Skillz in RLSP 2010 v2

Publicat: 07 Ianuarie 2010 de catre Dumbrava Daniel

skizzo-skillz-1Jocurile Fifa au avut intotdeauna soundtrackuri foarte bune, iar in urma cu doi ani am incercat prin RLSP sa imbunatatim si acest aspect al jocului prin adaugarea de melodii romanesti. Acelasi lucru l-am facut si anul trecut, un sezon mai tarziu, insa, chiar daca la prima versiune a RLSP 2010 am ignorat acest aspect, odata cu cea de-a doua versiune muzica romaneasca revine in RLSP prin Skizzo Skillz. Una dintre cele doua melodii Skizzo Skillz din RLSP 2010 este Pierdevara.

skizzo skillz - pierdevara / 2009 from skizzo skillz on Vimeo.

Puteti sa vedeti/ascultati si alte melodii pe site-ul Skizzo Skillz. Vom anunta in urmatoarele zile si cea de-a doua melodie. Pe langa acestea, in urmatoarele zile vom mai lansa un facepack cu aproximativ 18 fete pentru jucatorii din RLSP 2010 v1.

UPDATE: Cea de-a doua melodie va fi Skizzo Skillz cu Grasu XXL - Gandul poate ucide. Mai jos puteti sa vedeti un teaser al videoclipului ca va fi lansat in curand.

 

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile