Sondaj: Ce parere aveti despre Fifa 11 Demo

Publicat: 20 Septembrie 2010 de catre Dumbrava Daniel

x360_chielliniAu mai ramas mai putin de doua saptamani pana la aparitia jocului full si au trecut aproape cinci zile de la data la care a fost lansat demo-ul Fifa 11, zile in care fiecare a avut timp sa vada daca jocul se ridica sau nu la inaltimea asteptarilor. Nu stim momentan daca cei de la EA Sports vor avea posibilitatea de a mai aduce modificari jocului, avand in vedere intreg procesul de productie si distributie, dar fiecare a avut ocazia sa-si faca o parere cu privire la Fifa 11.

De aceea va invitam sa ne spuneti ce parere aveti despre Fifa 11 demo, daca jocul este ceea ce asteptati sau daca jocul este chiar mai bun decat ati fi crezut.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile