Stadionul Ceahlaul pentru RLSP 2009

Publicat: 20 Februarie 2009 de catre Dumbrava Daniel

Astazi, la o saptamana de la lansarea RLSP 2009, am publicat primul add-on pentru patch-ul ce adauga Liga I in Fifa 2009. Acest add-on adauga in Fifa 09 stadionul echipei Ceahlaul Piatra Neamt. Stadionul este compatibil doar cu RLSP 2009 v1 si nu va functiona daca nu aveti acest patch instalat.

Stadionul Ceahlaul este un add-on ce poate fi instalat fara a fi nevoie sa reincepeti o cariera deja existenta. Astfel, toate carierele si salvarile incepute inainte de instalrea acestui stadion vor functiona fara nici o problema si dupa instalarea patch-ului.

Acesta este primul stadion romanesc ce contine reclame solide (mingea este respinsa in momentul in care loveste reclamele de pe margine) si rotative, aceste caracteristici urmand sa fie prezente la toate stadioanele ce vor aparea de acum inainte ca add-on la RLSP 2009 v1, dar si la stadioanele din viitoarele versiuni ale RLSP.

stad1 stad6 stad5

stad4 stad3 stad2

Download Stadionul Ceahlaul

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile