Stadionul Municipal Valcea pentru RLSP 2009

Publicat: 18 Aprilie 2009 de catre Dumbrava Daniel

rmvl1Avand in vedere ca a trecut aproape o luna de la ultimul patch pe care l-am lansat, astazi publicam si stadionul cu numarul 6 din seria de add-on-uri pentru RLSP 2009. Acesta este stadionul Municipal din Valcea, arena pe care joaca echipa din liga secunda, CSM Ramnicu Valcea.

La fel ca si in cazul celorlalte add-on-uri lansate pentru RLSP, acest stadion poate fi instalat fara a fi nevoie sa reincepeti cariera. Nu trebuie uitat ca acest stadion nu poate fi folosit daca nu aveti instalat RLSP 2009.

Download Stadionul Municipal Valcea pentru RLSP 2009

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile