Succesul Fifa next-gen

Publicat: 28 Iulie 2009 de catre Dumbrava Daniel

FIFA10_PS3_Gameplay_002Nu mai este niciun secret faptul ca exista o diferenta semnificativa intre anumite versiuni ale jocurilor Fifa. In timp ce Fifa pentru PC a ramas neschimbat de cativa ani buni, Fifa pentru Xbox 360, in primul rand, din 2007, apoi incepand din 2008 si pentru PS3, a reprezentat un urias pas inainte pentru serie, jocul ajungand din urma si chiar depasind pentru prima data dupa multi ani Pro Evolution Soccer a celor de la Konami.

Cum s-a ajuns la aceasta situatie si ce a facut din Fifa next-gen unul dintre cele mai bune jocuri sportive din lume, puteti sa cititi intr-un articol cuprinzator publicat in urma cu o luna de catre revista online Edge.

Articole similare

Concurs eOk.ro, FifaRomania

eOk si FifaRomania organizeaza un concurs de compozitie muzicala destinat realizarii soundtrack-ului patch-ului RLSP 2009. Dupa succesul...

Viitorul seriei Fifa pe PC - deocamdata

Prezentare Fifa 09

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile