Tutoriale aparare Fifa 11

Publicat: 12 Septembrie 2010 de catre Dumbrava Daniel

fifa11deftutProbabil ca sunteti deja la curent cu seria de tutoriale publicata de catre cei de la EA Sports pentru Fifa 10, precum si cu primul tutorial (Be a Goalkeeper) din aceeasi serie pentru Fifa 11. In aceste saptamani au mai fost publicate inca doua filme legate de modul in care se poate face faza de aparare in Fifa 11, primul film venind cu informatii de baza pentru aparare, fiind destinat in principal incepatorilor, iar cel de-al doilea film vine cu sfaturi si tehnici putin mai avansate.

Chiar daca aceste filme sunt destinate variantei pentru Playstation 3 si Xbox 360 a Fifa 11, nu inseamna ca sfaturile nu sunt bune si pentru varianta PC a Fifa 11, mai ales in cazul in care veti juca Fifa 11 cu un gamepad.

Tutorial de baza aparare

Tutorial avansat aparare

Gamepad SpeedlinkGamepad Genius GrandiasGamepad Serioux

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile