Tutoriale dribling Fifa 11

Publicat: 17 Septembrie 2010 de catre Dumbrava Daniel

fifa11skillsIn cazul in care va intrebati care sunt noile driblinguri din Fifa 11 de pe Playstation 3 si Xbox 360 sau care sunt driblingurile de pe Fifa 11 PC, Marius Hjerpseth un talentat jucator de Fifa a publicat doua filme ce prezinta o serie de noi driblinguri pentru versiunea de console a Fifa 11. Daca sunteti jucator de Fifa 11 PC, puteti sa urmariti tutorialul de anul trecut, avand in vedere ca jocul a preluat toate tipurile de dribling din versiunea de Playstation 3/Xbox 360 a Fifa 10.

Driblinguri Fifa 11 PC/Fifa 10 Xbox 360, Playstation 3

Nu uitati ca doar de la tastatura nu veti reusi intotdeauna sa realizati toate tipurile de dribling, folositi unul dintre gamepadurile recomandate pentru Fifa 11.

Driblinguri Fifa 11 Playstation 3

Driblinguri Fifa 11 Xbox 360

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile