Tutoriale video instalare RLSP 2012

Publicat: 03 Martie 2012 de catre Boicu Stefan

Deoarece aplicatia DB Changer utilizeaza datele din Windows Registry pentru a determina locatiile unor foldere utilizate de joc si muta anumite fisiere pentru a comuta intre RLSP si FIFA 12, aceasta aplicatie poate fi vazuta de sistemul de operare sau de anumite programe de protectie in timp real drept o aplicatie daunatoare PC-ului si prin urmare va fi blocata. Prin urmare va recomandam sa opriti User Account Control in windows 7 sau alte functii asemanatoare ale antivirusului folosit.

Mai jos puteti urmari un tutorial realizat de userul Poli.2011 in care sunt explicati pasii necesari pentru a opri User Account Control pe Windows 7 si un tutorial pentru instalarea corecta a patchului cu DB Changer.

O pare din posesorii jocului original au intampinat probleme la rularea acestui patch. Va reamintim ca pentru o functionare corecta trebuie sa bifati checkbox-ul "Origin" din DB Changer inainte de a activa RLSP 2012.  Daca totusi l-ati bifat dupa activare, comutati pe FIFA 2012, asigurati-va ca checkboxul este bifat si apoi activati din nou RLSP.

Din pacate pentru posesorii versiunii DVD nu s-a gasit inca o solutie. Puteti totusi sa descarcati versiunea Origin gratuit utilizand key-ul DVD-ului si sa incercati rularea patchului pe aceasta versiune.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile