Tutoriale video instalare RLSP 2012

Publicat: 03 Martie 2012 de catre Boicu Stefan

Deoarece aplicatia DB Changer utilizeaza datele din Windows Registry pentru a determina locatiile unor foldere utilizate de joc si muta anumite fisiere pentru a comuta intre RLSP si FIFA 12, aceasta aplicatie poate fi vazuta de sistemul de operare sau de anumite programe de protectie in timp real drept o aplicatie daunatoare PC-ului si prin urmare va fi blocata. Prin urmare va recomandam sa opriti User Account Control in windows 7 sau alte functii asemanatoare ale antivirusului folosit.

Mai jos puteti urmari un tutorial realizat de userul Poli.2011 in care sunt explicati pasii necesari pentru a opri User Account Control pe Windows 7 si un tutorial pentru instalarea corecta a patchului cu DB Changer.

O pare din posesorii jocului original au intampinat probleme la rularea acestui patch. Va reamintim ca pentru o functionare corecta trebuie sa bifati checkbox-ul "Origin" din DB Changer inainte de a activa RLSP 2012.  Daca totusi l-ati bifat dupa activare, comutati pe FIFA 2012, asigurati-va ca checkboxul este bifat si apoi activati din nou RLSP.

Din pacate pentru posesorii versiunii DVD nu s-a gasit inca o solutie. Puteti totusi sa descarcati versiunea Origin gratuit utilizand key-ul DVD-ului si sa incercati rularea patchului pe aceasta versiune.

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile