Un nou film despre Fifa 10 pentru console

Publicat: 12 Iunie 2009 de catre Dumbrava Daniel

FIFA10_MAG_04_WM_1600_2Cei de la Eurogamer au publicat in aceste zile un material video cuprinzator in legatura cu Fifa 10. Pe langa informatiile legate de gameplay-ul din Fifa 10 si noul model de control, puteti sa urmariti si cateva interviuri cu David Rutter si Peter Moore.

Producătorul FIFA 10, Dave Rutter a declarat pentru Eurogamer TV că introducerea sistemului de control 360 de grade este inovaţia pentru această versiune şi că "va schimba total modul de joc."

Schimbarea de la jocul tradiţional cu opt direcţii de control este cea mai importantă schimbare pe care au anunţat-o producătorii, în cadru festiv la stadionul Emirates din Londra. Rutter a admis că echipa se teme că modificările "vor speria jucătorii la început."

Control 360 de grade in FIFA 10, Eurogamer TV Show: Fifa 10

Articole similare

Film nou Fifa 10 console

Site-ul francez L'Equipe a publicat astazi un nou film cu Fifa 10 pentru console. Se pare ca...

Making of Fifa 09

Fifa 09 - Reactiile jucatorilor

Fifa 11: despre audio, AI si personalit

Film gameplay Fifa 11 PC

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile