Un nou trailer RLSP 2009

Publicat: 15 Ianuarie 2009 de catre Dumbrava Daniel

Noul film RLSP 2009 prezinta doua meciuri ce au loc pe stadioanele Dan Paltinisanu si Dinamo. Primul meci este intre FC Timisoara si UTA Arad, al doilea meci este intre Dinamo Bucuresti si Steaua Bucuresti.

Link alternativ Youtube.

La fel ca si in cazul filmului de prezentare a stadionului echipei CFR Cluj, si de aceasta data am dorit sa va oferim cateva imagini cu alte doua stadioane prezente in RLSP 2009.

Pentru a lamuri inca de pe acum diferitele teorii ce pot aparea in cazul unor persoane, majoritatea stadioanelor din RLSP sunt gata, doar 4 stadioane mai trebuie finisate si importate. Pe langa acestea unele elemente grafice nu sunt complet terminate si importate in joc.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile