Update pentru Liga 1 din Fifa Manager 10

Publicat: 02 Noiembrie 2009 de catre Dumbrava Daniel

RO-MD-JP_Update7Avand in vedere ca Fifa Manager 10 a fost lansat la sfarsitul saptamanii trecute, in aceasta seara va punem la dispozitie un update pentru joc, update ce adauga logourile echipelor din Romania, transferui la zi pentru Liga 1, nume reale pentru echipele romanesti, presedinti si antrenori pentru echipele din Liga 1, nume reale pentru competitiile internationale si multe altele.

Acest patch poate fi considerat un preview inainte de lansarea, si in acelasi timp, relansarea unei serii de patchuri, RLSP FifaM, un patch complex, similar cu RLSP pentru seria Fifa.

Iata si lista completa de update-uri:

 • nume reale pentru echipe si stadioanele acestora din Romania, Moldova si Japonia (localizare completa)
 • nume reale pentru competitiile internationale (localizare completa)
 • numele romanesti pentru toate cele 207 tari existente in joc. Aceste nume vor fi vizibile doar pentru cei care folosesc interfata in limba engleza!
 • presedinti si antrenori pentru echipele din Liga1
 • talentul si nivelul jucatorilor schimbati in conformitate cu realitatea
 • transferurile din Liga 1 la zi!
 • steme reale pentru toate echipele din Romania, Moldova si Japonia (inclusiv stemele pentru ligile din aceste tari)
 • corecteaza numele si prenumele jucatorilor romani, precum si numele prietenelor care vor aparea in viata privata (de nationalitate romana);
 • script care aduce componenta EXACTA a echipelor participante la Campionatul Mondial U20 care s-a desfasurat in Egipt, anul acesta. Singura modificare fiind inlocuirea nationalei statului Tahiti, cu cea a Romaniei!

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

 1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
 2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
 3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
 4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile