Video Fifa 09 de la Leipzig

Publicat: 24 August 2008 de catre Dumbrava Daniel

Pe perioada Leipzig Games Convention, la standul Electronic Arts dedicat Fifa 09, vizitatorii au avut ocazia de a testa noul joc din seria Fifa si de a uploada golurile preferate pe site-ul EA Football World. In fiecare zi vor fi puse cele mai interesante filme captate direct din joc, utilizatorii avand posibilitatea sa le voteze pe cele mai bune.

Noul editor video din Fifa 09 are o multime de noi facilitati, spre deosebire de cele din Fifa 08 si Euro 2008, cu toate acestea, marea majoritate a filmelor de gameplay urcate de catre vizitatori sunt editate cu setarile de baza.

Articole similare

Reclama Fifa 10

Astazi, in pauza meciului dintre Manchester United si Manchester City, postul englez de televiziune Sky a difuzat...

Cerinte de Sistem Fifa 10 PC

Filme gameplay: Fifa 10 vs. Pes 2010

Fifa 09 Adidas Live Season Trailer

Trailer Fifa 12 E3

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile